Bedrijfsadviseur
Limburg

Als bedrijfsadviseur in Limburg helpen wij jou om je organisatie weerbaar, oftewel bestendig te maken. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor uitdagingen, kansen en tegenslagen in de toekomst. Hoe pakken wij dit aan? Door het bouwen van een stevig fundament.

Door meer structuur te creëren binnen de organisatie en door de focus te behouden op zaken die er écht toe doen, kan jouw onderneming de gewenste groei gaan maken en toch stabiel blijven. En dat is waar MESSCHERP zich als bedrijfsadviseur in Limburg hard voor maakt. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Bedrijfsadvies op maat in Limburg

Als bedrijfsadviseur in Limburg staat MESSCHERP klaar om bedrijfsadvies aan diverse ondernemingen in Limburg te geven. Zo adviseren wij niet alleen de grote bedrijven, maar verzorgen wij ook mkb-bedrijfsadvies (bedrijfsadvies voor midden- en kleinbedrijf). Dus ben jij een gedreven ondernemer die graag verder wil groeien met zijn bedrijf, maar weet je niet precies welke stappen je hiervoor moet nemen? Neem dan contact op met MESSCHERP.

Graag gaat onze bedrijfsadviseur aan de slag om jouw bedrijf of organisatie te analyseren, adviseren en te optimaliseren. Aangezien iedere onderneming en iedere ondernemer anders is, bieden wij uitsluitend bedrijfsadvies op maat. We komen dan ook graag bij jouw bedrijf langs om uitgebreid kennis te maken met jou en je bedrijf. Alleen zo kunnen we effectieve coaching bieden en samen bouwen aan het fundament van je onderneming.

Stevig fundament opzetten

Net zoals een huis zonder fundering, is een bedrijf zonder sterk fundament sneller vatbaar voor tegenslagen. Om te kunnen groeien met je bedrijf moet je eerst gaan stabiliseren. Onze bedrijfsadviseur in Limburg gaat jou helpen om een stevig fundament op te zetten voor jouw onderneming. Hoe gaat onze bedrijfsadviseur te werk om dit te realiseren? Hij zal o.a. het businessmodel van je bedrijf analyseren, belangrijke gesprekken gaan voeren met jou en je medewerkers en de organisatiestructuur, -cultuur en werkprocessen in kaart gaan brengen. De informatie die hij hieruit verkrijgt, kan vervolgens worden gebruikt om een sterker fundament voor je onderneming neer te zetten.

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek

De vijf pijlers van bedrijfsadvies door MESSCHERP

Onze bedrijfsadviseur in Limburg geeft jou graag bedrijfsadvies op maat, zodat jij de juiste koers kunt varen met jouw bedrijf. Kies jij voor bedrijfsadvies in Limburg door MESSCHERP, dan gaat onze ondernemingsadviseur jouw onderneming analyseren, adviseren en optimaliseren op basis van vijf pijlers, namelijk:

1. Heldere organisatiestructuur       

Structuur binnen een organisatie is van groot belang. Bij deze pijler kijken we voornamelijk naar de opbouw van je bedrijf. We richten ons op belangrijke aandachtspunten, zoals: “Zitten de juiste mensen op de juiste plek?’, ‘Hoe werkt de organisatie’ en ‘Hoe werken de werknemers met elkaar?’

2.  Krachtige salesstrategie

Bij deze pijler richten we ons vooral op de opzet van de salesstrategie. We onderzoeken hoe je huidige salesstrategie ervoor staat en wat er gedaan kan worden om structureel meer te gaan verkopen. Zo kan sales coaching voor je werknemers onderdeel zijn van het bedrijfsadvies op maat. MESSCHERP biedt verschillende vormen van sales coaching aan.

3. Duidelijke werkprocessen

Ook duidelijke werkprocessen zijn van groot belang om een sterk fundament neer te zetten. Zo moet er voor iedereen bijvoorbeeld duidelijk worden: “Wie doet wat?”, “Aan wie moet ik rapporteren?” en “Wie maakt welke beslissingen?”

4. Rituals & routines

Ritmes in werkprocessen zijn zeer belangrijk in een organisatie. Dit geeft rust en controle. Daarom wordt er gekeken of er voldoende rust en ritme  zit in de workflows. Een van de voorbeelden is het onder de loep nemen van de meetingstructuren binnen de organisatie.

5. Gelukkige, gezonde en sterke medewerkers

De laatste pijler is vooral gericht op de vitaliteit, de weerbaarheid en het geluk van je werknemers. Zijn de mensen in het bedrijf gemotiveerd, voelen ze zich happy, voelen ze zich sterk? Onze bedrijfsadviseur in Limburg onderzoekt deze aandachtspunten o.a. door met meerdere werknemers in gesprek te gaan.

Hebben we alles goed in kaart? Dan gaan we samen met jou een MESSCHERP plan opstellen om je werknemers gelukkiger, vitaler en weerbaarder te maken.

Dit kan uiteindelijk resulteren in bijvoorbeeld een lager ziekteverzuim, minder verloop en een hogere productiviteit van je medewerkers.

Maak kennis met Messcherp en beleef een onvergetelijke ervaring

MESSCHERP - bedrijfsadviseur in Limburg

Ben je enthousiast geworden over onze manier van werken? We nodigen je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek! Hiervoor kunnen wij langskomen bij jou op kantoor of jij komt bij ons op de koffie in Sittard. Naast Sittard, zijn wij als bedrijfsadviseur ook in Roermond, Maastricht, Venlo en andere plekken in Limburg actief!

Dus wil jij graag de volgende stappen gaan nemen met jouw bedrijf en kun je hier nog wat hulp bij gebruiken? Wij begeleiden je heel graag!

Haal het maximale uit de methode en schrijf je nu in