Business coach
Limburg

Ben jij een ondernemer die al aardig wat ervaring heeft en verschillende successen heeft geboekt? Maar loop je op dit moment even vast of weet je niet goed hoe je verder moet groeien met jouw onderneming? Dan is een business coach in Limburg wellicht iets voor jou! Onze coach business gaat uitvoerig met jou in gesprek om te kijken op welk gebied hij jou het beste kan helpen. Wil jij je vooral graag verder ontwikkelen op persoonlijk vlak? Of wil je juist een sterker fundament bouwen voor jouw onderneming? Wij luisteren heel scherp naar jouw wensen, behoeften en doelen en stellen vervolgens samen met jou een MESSCHERP plan op voor jouw business coaching in Limburg traject.

1 op 1 business coaching tijdens traject ‘Onderneem MESSCHERP’

Komt uit ons kennismakingsgesprek naar voren dat je vooral op persoonlijk vlak tegen bepaalde zaken aanloopt en je graag verder wilt groeien als ondernemer. Kies dan voor het traject ‘Onderneem MESSCHERP’. Dit business coaching traject wordt 1 op 1 gegeven door onze business coach en heeft een duur van 8 weken. Het is een zeer persoonlijk, intensief en soms confronterend coachingstraject dat jou gaat helpen jezelf verder te ontwikkelen en jou mentaal en fysiek weerbaarder maakt.

Hoe gaan wij precies te werk bij het coaching traject in Limburg? Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Het is namelijk essentieel dat er tussen ons een match is. Vervolgens bespreken we tegen welke zaken jij aanloopt en welke persoonlijke punten jij graag zou willen verbeteren. Wat zijn jouw wensen, behoeften en je persoonlijke doelen?

Als we jouw wensen, behoeften en doelen in beeld hebben, maken we een MESSCHERP plan voor jouw persoonlijk coachingstraject om ervoor te zorgen dat jij deze doelen gaat bereiken. Welke stappen moet jij gaan nemen om jouw wensen, behoeften en doelen waar te maken?

Onze ondernemerscoach in Limburg gaat niet alleen samen met jou dit plan opstellen, maar gaat je ook volledig begeleiden bij de uitvoering en houd je aan je plan. Tijdens wekelijkse 1 op 1 sessies heb je contact met jouw coach om te kijken of je nog op koers ligt of dat er zaken zijn waar je hulp bij nodig hebt. Tijdens deze verschillende fasen van het coachingstraject zul jij gaan merken dat je zowel mentaal als fysiek weerbaarder wordt en dat je steeds dichter bij je doelen komt.

Ben jij geïnteresseerd in deze coaching business vorm? Laat het ons dan op tijd weten. Er is namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Business coaching om jouw bedrijf weerbaarder te maken

Heb jij meer behoefte aan business coaching omdat je merkt dat jouw onderneming nog een duwtje in de juiste richting kan gebruiken? Bijvoorbeeld omdat er niet de gewenste groei wordt behaald, terwijl alle benodigde ingrediënten hiervoor wel aanwezig lijken te zijn? Onze businesscoach uit Limburg gaat dat eerst analyseren en vervolgens samen met jou een MESSCHERP plan maken om jouw bedrijf weerbaarder te maken. Jouw bedrijf analyseren doet hij door o.a. het businessmodel te analyseren, gesprekken te voeren met jou en je medewerkers en door de organisatiestructuur, -cultuur en werkprocessen in kaart te brengen. Hierdoor wordt heel helder welke stappen genomen moeten worden. Vervolgens wordt er een MESSCHERP plan opgesteld voor het bouwen van een sterk en stabiel fundament. Hierbij wordt gefocust op de volgende vijf pijlers:

1. Heldere organisatiestructuur

Tijdens de business coaching in Limburg brengen we ten eerste de organisatiestructuur in kaart. Een heldere organisatiestructuur is namelijk essentieel om een sterk fundament te bouwen.

2. Krachtige salesstrategie

Onze business coach Limburg gaat ook de salesstrategie binnen jouw bedrijf grondig onder de loep nemen. Onze MKB-coach Sjoerd Mooren heeft door zijn zestien jaar sales-ervaring honderden bedrijven en organisaties bezocht. Hierbij heeft hij meer dan tienduizend klantgesprekken en ruim tweeduizend onderhandelingen gevoerd. Door deze ervaring kan Sjoerd in korte tijd jouw businessmodel doorgronden en de vinger op de zere plek leggen.

3. Duidelijke werkprocessen

Ook duidelijke werkprocessen zijn van groot belang om een sterk fundament neer te zetten. Zo moet er voor iedereen bijvoorbeeld duidelijk worden: “Wie doet wat?”, “Aan wie moet ik rapporteren?” en “Wie maakt welke beslissingen?” Stuk voor stuk zaken die aan bod komen in het business coaching proces in Limburg.

4. Rituals & routines

Ritmes in werkprocessen zijn zeer belangrijk in een organisatie. Dit geeft rust en controle. Daarom wordt er tijdens de business coaching Limburg gekeken of er voldoende rust en ritme zit in de workflows. Een van de voorbeelden is het onder de loep nemen van de meetingstructuren binnen de organisatie.

5. Gelukkige, gezonde en sterke medewerkers

Wanneer jouw medewerkers gelukkig, gezond en sterk zijn, zullen zij gemotiveerder naar hun werk komen en presteren zij beter. Daarom verbeteren wij met de MESSCHERP academy door middel van de weektrainingen en workshops de vitaliteit, mentale weerbaarheid en veerkracht van jouw medewerkers.

Maak kennis met Messcherp en beleef een onvergetelijke ervaring

MESSCHERP staat klaar als jouw businesscoach in Limburg

Als businesscoach geloven wij dat jij aan de hand van onze professionele begeleiding de juiste stappen gaat zetten met jouw bedrijf. Tegelijkertijd helpen wij je met het in kaart brengen en behalen van jouw persoonlijke doelen.

Dus ben jij klaar om je uitdagingen aan te gaan en je doelen te bereiken? Neem dan nu contact met ons op. MESSCHERP heeft de juiste kennis, tools en ervaring in huis om jou en jouw bedrijf weerbaarder te maken.

Haal het maximale uit de methode en schrijf je nu in