Business coach
Limburg

Ben jij een ondernemer die al aardig wat ervaring heeft en verschillende successen heeft geboekt? Maar loop je op dit moment even vast of weet je niet goed hoe je verder moet groeien met jouw onderneming? Dan is een business coach in Limburg wellicht iets voor jou! Onze coach in business gaat uitvoerig met jou in gesprek om te kijken op welk gebied hij jou het beste kan helpen. Wil jij je vooral verder ontwikkelen op persoonlijk vlak? Of wil je juist een sterker fundament bouwen voor jouw onderneming? Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen, behoeften én doelen, om vervolgens samen met jou een MESSCHERP business coaching traject in Limburg op te stellen.

1 op 1 business coaching met ‘Onderneem MESSCHERP’

Blijkt uit ons kennismakingsgesprek dat je vooral op persoonlijk vlak tegen obstakels aanloopt en je graag verder wilt groeien als ondernemer? Kies dan voor het ‘Onderneem MESSCHERP’ traject. Dit business coaching traject wordt 1 op 1 gegeven door onze business coach en heeft een duur van 8 weken. Het is een zeer persoonlijk, intensief en soms confronterend coachingstraject dat jou gaat helpen jezelf verder te ontwikkelen en jou mentaal en fysiek weerbaarder maakt.

Hoe gaan wij precies te werk tijdens het traject? Het begint allemaal bij een kennismakingsgesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Het is namelijk essentieel, dat er een goede match is tussen ons. Vervolgens bespreken we de zaken waar jij tegenaan loopt en waarin jij jezelf op persoonlijk gebied zou willen verbeteren. De vraag wat jouw wensen, behoeften én persoonlijke doelen zijn, staat hierin centraal.

Zodra we jouw wensen, behoeften en doelen duidelijk in beeld hebben, stellen we een MESSCHERP plan voor jouw op. Zodoende gaan we er samen voor zorgen dat jij deze doelen gaat bereiken. Hierin staat de vraag welke stappen jij moet gaan nemen om jouw wensen, behoeften en doelen waar te maken dus centraal.

Onze business coach in Limburg stelt niet alleen samen met jou dit plan op. Je krijgt namelijk ook volledige begeleiding tijdens het traject en zal ervoor zorgen dat je niet van het plan afwijkt.

Tijdens wekelijkse 1 op 1 sessies heb je contact met jouw coach. Hierbij wordt er niet alleen gekeken of je nog op koers ligt, maar ook of je nog extra hulp kunt gebruiken bij bepaalde zaken. Tijdens de verschillende fasen van het traject zal je gaan merken dat je zowel mentaal als fysiek weerbaarder wordt en dat je steeds dichter bij je doelen komt.

Ben jij geïnteresseerd in deze 1 op 1 business coaching vorm? Laat het ons dan op tijd weten. Er is namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Business coaching om jouw bedrijf weerbaarder te maken

Heb jij meer behoefte aan een mkb business coach, omdat je merkt dat jouw onderneming nog een duwtje in de juiste richting kan gebruiken? Bijvoorbeeld omdat de gewenste groei niet wordt behaald, terwijl alle benodigde ingrediënten hiervoor wel aanwezig lijken te zijn? Onze businesscoach uit Limburg gaat dat eerst analyseren en vervolgens samen met jou een MESSCHERP plan maken om jouw bedrijf weerbaarder te maken. De analyse van jouw bedrijf wordt gemaakt door o.a. het businessmodel te analyseren, gesprekken te voeren met jou en je medewerkers en door de organisatiestructuur, -cultuur en werkprocessen in kaart te brengen. Dankzij deze uitvoerige analyse wordt direct helder, welke stappen genomen moeten worden om een sterk en stabiel fundament op te bouwen. Hierbij wordt gefocust op de volgende vijf pijlers:

1. Heldere organisatiestructuur

Tijdens business coaching in Limburg brengen we ten eerste de organisatiestructuur in kaart. Een heldere organisatiestructuur is namelijk essentieel om een sterk fundament te bouwen.

2. Krachtige salesstrategie

Onze business coach uit Limburg gaat ook de salesstrategie binnen jouw bedrijf grondig onder de loep nemen. Onze MKB-coach Sjoerd Mooren heeft tijdens zijn zestien jaar sales-ervaring honderden bedrijven en organisaties bezocht. Hierbij heeft hij meer dan tienduizend klantgesprekken en ruim tweeduizend onderhandelingen gevoerd. Dankzij deze ervaring kan Sjoerd in korte tijd jouw businessmodel doorgronden en de vinger op de zere plek leggen.

3. Duidelijke werkprocessen

Ook duidelijke werkprocessen zijn van groot belang om een sterk fundament neer te zetten. Zo moet bijvoorbeeld voor iedereen duidelijk worden: “Wie doet wat?”, “Aan wie moet ik rapporteren?” en “Wie maakt welke beslissingen?” Stuk voor stuk zaken die aan bod komen tijdens het business coaching proces in Limburg.

4. Rituals & routines

Ritmes in werkprocessen zijn zeer belangrijk in een organisatie. Dit geeft rust en controle. Daarom wordt er tijdens business coaching gekeken of er voldoende rust en ritme zit in de workflows. Een van de voorbeelden is het onder de loep nemen van de meeting structuren binnen de organisatie.

5. Gelukkige, gezonde en sterke medewerkers

Wanneer jouw medewerkers gelukkig, gezond en sterk zijn, zullen zij gemotiveerder naar hun werk komen en presteren zij beter. Daarom verbeteren wij met de MESSCHERP academy, door middel van trainingen en workshops, de vitaliteit, mentale weerbaarheid en veerkracht van jouw medewerkers.

Maak kennis met Messcherp en beleef een onvergetelijke ervaring

MESSCHERP staat klaar als jouw businesscoach in Limburg

Als businesscoach geloven wij dat jij aan de hand van onze professionele begeleiding de juiste stappen gaat zetten met jouw bedrijf. Tegelijkertijd helpen wij je met het in kaart brengen en behalen van jouw persoonlijke doelen.

Dus ben jij klaar om je uitdagingen aan te gaan en je doelen te bereiken? Neem dan nu contact met ons op. MESSCHERP heeft de juiste kennis, tools en ervaring in huis om jou en jouw bedrijf weerbaarder te maken.

Haal het maximale uit de methode en schrijf je nu in