Coaching voor
ondernemingen

Messcherp Coaching coacht ondernemers en hun medewerkers op het weerbaar maken van de onderneming. Weerbaar betekent bestendig, klaar voor de toekomst. Is jouw onderneming toekomstbestendig?

Het fundament van een onderneming

Ben jij die ondernemer die al zijn inspiratie heeft omgezet in een groeiend bedrijf met een behoorlijke omzet? Die verder wil, maar niet weet welke stappen hij moet zetten? Begin dan met het bouwen van het juiste fundament. Een onderneming zonder stevig fundament is vatbaar voor tegenslagen, net als een huis zonder goede fundering. Je moet eerst stabiliseren voordat je verder kunt groeien.

Messcherp helpt ondernemers hierbij door o.a. het businessmodel te analyseren, gesprekken met de ondernemer en zijn medewerkers te voeren en de organisatiestructuur, -cultuur en werkprocessen in kaart te brengen.

Volgens Messcherp bestaat een sterk fundament van een onderneming uit de volgende vijf pijlers.

De vijf pijlers van Messcherp

Als jij voor Messcherp kiest, wordt jouw onderneming op basis van deze vijf pijlers geanalyseerd, geadviseerd en geoptimaliseerd.

1.

Heldere organisatiestructuur

2.

Krachtige salesstrategie

3.

Duidelijke werkprocessen

4.

Rituals & routines

5.

Gelukkige, gezonde en sterke medewerkers

Onze werkwijze

Maak jouw onderneming messcherp

In het proces naar een messcherpe en dus weerbare onderneming hebben wij drie fases gedefinieerd. Uiteraard is de verdere uitwerking puur maatwerk. Deze fases komen aan bod tijdens ons uitgebreide kennismakingsgesprek. Belangrijk: als ondernemer sta jij altijd aan het roer van je onderneming en bepaal jij de koers.

1 - Analyse & advies

Wij analyseren jouw onderneming en geven advies over de te nemen stappen. Hieruit volgt een eerste concept plan van aanpak.

Messcherp gaat verder
dan alleen de onderneming

Wij geloven in continue begeleiding en uitdaging. Maak kennis met onze Messcherp Academy waar wij middels workshops, coaching en trainingen gelukkige, gezonde en sterke mensen vormen in je onderneming.

Neem contact met mij op!

Wil jij ook een weerbare onderneming?

Maak kennis met Messcherp

Ben jij die ondernemer die al zijn inspiratie heeft omgezet in een groeiend bedrijf met een behoorlijke omzet? Die verder wil, maar niet weet welke stappen hij moet zetten? Begin dan met het bouwen van het juiste fundament.