Coachingstraject
Limburg

MESSCHERP biedt een uitdagend 1-op-1-coachingstraject in Limburg aan voor ondernemers en executives die zichzelf verder willen ontwikkelen op persoonlijk vlak. Via dit acht weken durende coachingstraject helpen wij jou om gelukkiger, vitaler, zelfverzekerder én mentaal sterker te worden. Omdat elk coach traject anders is, stemmen we het coachingstraject in Limburg volledig af op jouw wensen en behoeften. Elk traject is puur maatwerk. Wil je graag meer weten over ons coachingstraject en wat het voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder.

Plan van aanpak bij ons coachingstraject

Hoe gaan wij precies te werk bij het coaching traject in Limburg? Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Het is namelijk essentieel dat er tussen ons een match is. Vervolgens bespreken we tegen welke zaken jij aanloopt en welke persoonlijke punten jij graag zou willen verbeteren. Wat zijn jouw wensen, behoeften en je persoonlijke doelen?

Als we jouw wensen, behoeften en doelen in beeld hebben, maken we een MESSCHERP plan voor jouw persoonlijk coachingstraject om ervoor te zorgen dat jij deze doelen gaat bereiken. Welke stappen moet jij gaan nemen om jouw wensen, behoeften en doelen waar te maken?

Wij gaan niet alleen samen met jou dit plan opstellen, maar we gaan je ook volledig begeleiden bij de uitvoering. Zo kan jij je aan het plan vast blijven houden. Tijdens wekelijkse 1 op 1 sessies heb je contact met jouw coach om te kijken of je nog op koers ligt of dat er zaken zijn waar je hulp bij nodig hebt. Tijdens deze verschillende fasen van het coachingstraject zul jij gaan merken dat je zowel mentaal als fysiek weerbaarder wordt en dat je steeds dichter bij je doelen komt.

Benieuwd wat onze coach nog meer voor je onderneming kan betekenen? Klik dan hier.

Waarmee gaan wij jou helpen tijdens het coach traject?

Als je kiest voor een coaching traject bij MESSCHERP gaan wij jou helpen bij je ontwikkeling als ondernemer/ manager en dagen we je uit om op een andere manier te gaan denken en handelen. Wij voorzien jou van de juiste tools en denkwijze om jouw dromen en doelen te bereiken. We denken mee met jou als ondernemer/ manager en geven jou advies over hoe je jouw persoonlijke uitdagingen het beste kunt aanpakken en de meest sterke ondernemer/manager in jou naar boven kunt halen. Uiteraard is elk coachingstraject in Limburg anders en richten we ons vooral op de zaken die de meeste aandacht verdienen en waar je de meeste vooruitgang mee kunt boeken.

Coachingstraject voor je werknemers

Via onze Messcherp Academy bieden wij niet alleen coaching trajecten in Limburg aan voor ondernemers en managers. Je kunt bij ons ook terecht voor workshops en trainingen voor medewerkers en complete teams! De workshop ‘Messcherp in 1 dag’ kan bijvoorbeeld een zeer leerzame en interessante ervaring zijn voor zowel jou als je medewerkers. Tijdens deze workshop leer je alles over de Wim Hof Methode, een sterke mindset, ademhalingstechnieken en koude training. Als klap op de vuurpijl stappen jij en je medewerkers in een echt ijsbad en leren jullie je eigen grenzen te verleggen. Je leert COMFORTABEL te worden met het ONCOMFORTABELE. Dus wil je je coachingstraject bijvoorbeeld aanvullen met een leuke teambuilding workshop, dan is de ‘Messcherp in 1 dag’ workshop zeker een aanrader. Het is de ideale mogelijkheid om jou en je medewerkers gelukkiger, vitaler en mentaal weerbaarder te maken!

Maak kennis met Messcherp en beleef een onvergetelijke ervaring

Waarom een coachingstraject in Limburg volgen?

Ben jij die gedreven ondernemer of manager in Limburg die graag verder wil groeien en niet precies weet welke stappen hij hiervoor moet zetten? Maar twijfel je nog over het volgen van een coach traject door een ervaren businesscoach? Dan geven we je graag nog een aantal goede redenen om een coaching traject in Limburg te volgen bij MESSCHERP:

  • Je krijgt eerlijk en MESSCHERP advies van een ervaren en deskundige coach
  • Door dit coachingstraject in Limburg te volgen word je zowel fysiek als mentaal sterker
  • Je leert tijdens het coachingstraject het optimale uit jezelf te halen

Haal het maximale uit de methode en schrijf je nu in

Coachingstraject Limburg

Wil je graag meer informatie, bijvoorbeeld over de opbouw van ons coachingstraject? Twijfel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en leggen uit wat wij precies voor jou kunnen betekenen. Ook nodigen we je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren wij aandachtig naar jouw wensen en behoeften en kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden voor een persoonlijk coachingstraject in Limburg. Ons team staat klaar om jou verder te helpen in je persoonlijke ontwikkeling en we gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij meer voldoening en succes behaalt!