Individueel

Bij de Messcherp draait het allemaal om het mentaal en fysiek weerbaar maken van mensen. Wij werken voor elke onderneming (MKB en corporate) of organisatie (overheid en zorg) die in het kader van vitaliteit preventief of curatief de weerbaarheid van de mensen in de organisatie wil verbeteren.

Wij geloven dat ondernemingen en organisaties de beste performance leveren als de mensen in de organisatie gelukkig, gezond en sterk zijn.

Ons aanbod

Hoe maak je je bedrijf of organisatie messcherp? MAAK JE MENSEN MESSCHERP!

Natuurlijk wil elke onderneming en organisatie goed functioneren en daardoor goed presteren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Bij Messcherp zijn we ervan overtuigd dat je met een beetje inzicht en de juiste training al een heel eind komt.

Individueel

Messcherp coacht 1 op 1

Individueel

Een messcherpe mindset training

Messcherp coacht 1 op 1

Soms wil je 1 op 1 op een onderwerp doorpakken. Dat kan. We kijken samen met jou waar je wensen en behoeften liggen en gaan daarmee aan de slag. Bij Messcherp pakken we dat nét even anders aan.

Werkwijze

Info

Waarom? Omdat het soms nodig is om de vinger op de zere plek te leggen.

Een messcherpe mindset training

We gaan aan de slag met jouw mindset. We creëren bewustwording over hoe jij als persoon in elkaar zit, hoe je denkt en functioneert. Je leert hoe je een sterke en weerbare mindset ontwikkelt en je angsten overwint.

Programma

Info

Waarom? Omdat je direct verbetering ziet in je werk én privé leven

Reviews

Onze partners

Neem contact met mij op!

Wil jij ook een weerbare onderneming?

Maak kennis met Messcherp

Wil jij ook gezonde, gelukkige en sterke mensen in jouw organisatie? Mensen die mentaal en fysiek weerbaar zijn. Mensen die vitaal zijn en tegen een stootje kunnen. Mensen die goed kunnen samenwerken en kunnen omgaan met tegenslagen. En mensen die assertief zijn en daarmee maximale waarde willen toevoegen aan de organisatie. Neem contact met ons op!