Welkom bij Messcherp!

Moeite met opstaan of barst je van de energie? Zin in je werk of zie je er elke dag een beetje tegenop? Loopt het werk op rolletjes of heb je soms moeite het allemaal te overzien? Alle acties altijd op tijd af of heb je soms moeite met prioriteiten stellen? Zeg je altijd JA of durf je ook eens NEE te zeggen?

Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je kreeg, simpel!

Messcherp gelooft in gelukkige, gezonde en sterke mensen in de organisatie. Wij helpen jou graag om gelukkig, gezond en mentaal en fysiek sterk te worden en ook te blijven.

Het is een hele klus, dat weten we. Daarom zetten we de juiste tools in!

Wij helpen je graag om je Mindset te beïnvloeden! Een lastige of vervelende situatie hoeft niet te bepalen hoe je je voelt of hoe je handelt. Je leert een bewuste keuze te maken. Zo voel jij je hopelijk ook snel gezonder en gelukkiger!

Ga je ervoor?

Leer comfortabel te worden in oncomfortabele situaties. Laat je stress los zonder te vechten.

In een ijsbad zitten gaat in eerste instantie tegen onze natuur in. Dit komt doordat we kou associëren met een oncomfortabel gevoel en er misschien zelfs angstig voor zijn. Toch heeft koude training zowel fysieke- als mentale voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld meer energie, kunt beter met stress omgaan, je slaapt beter en je verbetert de bloedcirculatie. 

Wij trainen je graag om met kou om te gaan en je ervaart direct de voordelen in je leven! 

De kracht van ademwerk.

Gelukkig ontdekken steeds meer mensen de kracht van ademwerk om mentaal en fysiek weerbaarder te worden. Echter voor veel mensen is het nog altijd onduidelijk hoe je ademwerk in je dagelijkse leven kunt toepassen en wat de voordelen daarvan zijn.

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de voordelen van ademwerk. Bijzonder is dat veel voordelen die wetenschappelijk bewezen zijn bij koude training, ook gelden voor ademwerk.

Ademwerk vermindert stress en angst, verlaagt je bloeddruk en geeft je meer energie! Het help zelfs positief bij verslavingen.

Wij gaan jou trainen in de beste ademtechnieken uit Buteyko, Pranayama en de Wim Hof Methode om je gezondheid te verbeteren.

De technieken die we jou leren zijn makkelijk toepasbaar in je dagelijks leven zodat je al snel de voordelen zult ervaren!

 

 

Vitaliteit & Coach traject

Messcherp

Na zijn Burn-out in 2018 wist Sjoerd dat het anders moest. “Nooit gedacht dat mij dit zou overkomen want ik ben normaal heel positief ingesteld en resultaat gedreven en nu loop ik toch helemaal vast”.

Temidden van zijn Burn-out periode kwam hij in aanraking met adem -en koude training vanuit de Wim Hof Methode. Dit heeft hem dermate geholpen dat hij vastbesloten was om zijn inzichten te delen met andere mensen. Zeker omdat Sjoerd zag dat er in het bedrijfsleven veel uitval bij medewerkers is door o.a. stress, werkdruk, angst, etc.

Daarom richtte Sjoerd in april 2020 Messcherp op. Het doel van Messcherp is om mensen bewust te maken van hun mindset en hen deze mindset te leren beïnvloeden door middel van ademwerk, koude -en mindset training.

Vitaliteit & Coach traject

Wie kan meedoen?

Het makkelijkste antwoord op deze vraag is: iedereen!

Dat ademwerk, mindset -en koude training voor iedereen een positieve bijdrage kan leveren, daar zijn we het volledig mee eens! Onze workshops en trajecten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die naast een drukke baan en een druk leven echt willen werken aan hun mentale en fysieke gezondheid.

Bij Messcherp geloven wij namelijk dat bedrijven en organisaties bloeien doordat zij gelukkige, gezonde en sterke mensen in de organisatie hebben. Mensen die mentaal en fysiek weerbaar zijn. Mensen die vitaal zijn en tegen een stootje kunnen. Mensen die goed kunnen samenwerken en kunnen omgaan met tegenslagen. En mensen die assertief zijn en daarmee maximale waarde willen toevoegen aan de organisatie waar zij voor werken.

Dus:

  1. Wil jij jouw prestaties op het werk verbeteren, of
  2. beter leren afschakelen van je werk, of
  3. beter met stress en angst om leren gaan, of
  4. meer energie en kracht of
  5. weer met jezelf in verbinding komen of
  6. je lekker fit en vitaal voelen of
  7. gewoon eens iets bijzonders doen

Wacht dan niet langer en geef je op voor het Vitaliteit & Coach traject en word Messcherp!

Vitaliteit & Coach traject

Hoe ziet het Vitaliteit & Coach traject 'Word Messcherp' eruit?

Het traject ‘ Word Messcherp’ is een kort maar intensief traject van 8 sessies verdeeld over een periode van 8-10 weken.

Tijdens ons intake gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en waar je graag aan wilt werken. Daarna gaan we direct van start om jou weer Messcherp te krijgen. De coaching tijdens het traject is uiteraard volledig op maat!

Impact

Je hoeft je qua impact op jouw agenda geen zorgen te maken want de sessies duren een uur en bij het inplannen houden we rekening met jouw agenda. 

Mocht je twijfelen of dit traject iets voor je is of zijn er andere vragen, neem dan direct contact met ons op! 

Hopelijk zien we je snel!

Team Messcherp

Vitaliteit & Coach traject

Neem contact met mij op!

Adresgegevens

Messcherp B.V. (hoofdvestiging)
Poststraat 1
6135 KR Sittard

Messcherp B.V. (nevenvestiging)
Overhoven 47
6136 EB Sittard

+31 (0) 6 46 21 36 62

info@messcherp.nl

KVK: 82211981
BTW: NL862378242B01

Volg ons op social media