Ondernemerscoach
Limburg

Wij van Messcherp zijn ervan overtuigd dat bedrijven de beste prestaties kunnen leveren als de mensen binnen het bedrijf mentaal en fysiek weerbaar zijn. Onze ondernemerscoach in Limburg helpt jou als ondernemer dan ook graag om gelukkiger, vitaler, zelfverzekerder én mentaal sterker te worden aan de hand van een persoonlijk 1-op-1 coachingstraject. Lees hieronder meer over onze ondernemers coaching in Limburg en wat onze ondernemerscoach voor jou kan betekenen.

Waarom kiezen voor ondernemers coaching in Limburg?

Als ondernemer krijg je vaak te maken met uitdagende en stressvolle situaties. Er zijn altijd wel bepaalde zaken die je lastig vindt of waar je tegenaan loopt. Soms heb je het gevoel dat je vastloopt. Onze coach voor ondernemers gaat samen met jou onderzoeken wat nu precies de knelpunten zijn in jouw ondernemerschap. Welke zaken kun jij veranderen om sterker en gelukkiger te worden als leider van jouw bedrijf? Onze ondernemerscoach in Limburg gaat met jou in gesprek om te kijken wat er precies nodig is om jezelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en om jouw leiderschapskwaliteiten naar het volgende niveau te tillen. Het doel is dat je met meer rust en vertrouwen meer succes gaat behalen met jouw onderneming en dat je je medewerkers daarin meeneemt.

1-op-1 coachingstraject door een ondernemer coach

Ondernemers coaching is het meest effectief als je een 1-op-1 coachingstraject aangaat met een ervaren en deskundige coach voor ondernemers. Het team van Messcherp bestaat uit gedreven en deskundige coaches die gespecialiseerd zijn in ondernemers coaching in Limburg. Wij bieden een uitdagend 1-op-1-coachingstraject van 8 weken aan dat volledig wordt afgestemd op de wensen en behoeften van jou als ondernemer. Dit traject, genaamd ‘Onderneem Messcherp’, is puur maatwerk.

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Werkwijze bij ons ondernemerscoachingstraject

Wat is onze werkwijze bij dit traject? Om te beginnen plannen we samen een kennismakingsgesprek en bespreken we wat datgene is waar jij precies tegenaan loopt. Wat zou je graag anders zien en wat zijn bijvoorbeeld je persoonlijke doelen? Vervolgens kijken we welke stappen er genomen moeten worden om deze doelen te bereiken. Wat kun jij doen om verder te groeien als mens en als ondernemer?

Onze ondernemerscoach in Limburg stelt vervolgens samen met jou een MESSCHERP, op maat gemaakt plan voor je op. Vervolgens is het aan jou om de stappen van dit plan te gaan uitvoeren. Gedurende dit proces is onze ondernemerscoach uiteraard volledig committed om samen met jou het voor jou best mogelijke resultaat te bereiken. Zo zorgen wij ervoor dat je heel snel in beeld hebt waar de schoen nou echt wringt, je je doelen sneller bereikt en dat je zowel mentaal als fysiek weerbaarder wordt.

Maak kennis met Messcherp en beleef een onvergetelijke ervaring

Coaching voor startende ondernemers

Ook als je pas een aantal jaren actief bent als ondernemer, kun je bij ons terecht om je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Want ook voor ambitieuze, startende ondernemers staat onze coach klaar. Wij geven jou de juiste tips om die krachtige, vitale en sterke ondernemer in jou naar boven te halen. Neem dus gelijk contact met ons op als je nog op zoek bent naar een ervaren coach voor startende ondernemers met wie jij kunt sparren over verschillende onderwerpen. Onze ondernemerscoach in Limburg helpt jou graag om weerbaarder te worden, betere prestaties te  leveren en je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Krijg meer mentale en fysieke kracht door de Wim Hof Workshop

Mocht je jouw ondernemers coaching in Limburg willen aanvullen, dan kun je ook deelnemen aan onze workshop Messcherp in 1 dag. Tijdens deze workshop maak je kennis met de Wim Hof Methode in Limburg. Je leert alles over ademhalingstechnieken, training van je mindset en leert alles over koude training. Je zult tijdens de workshop merken dat je lichaam en geest veel meer kunnen dan je denkt en dat je ook in een uitdagende situatie rustig kunt blijven. Je leert comfortabel te worden met het oncomfortabele. Ontdek zelf de voordelen die de Wim Hof Methode kan opleveren voor jou als ondernemer tijdens de vier uur durende workshop van onze ondernemerscoach in Limburg.

Haal het maximale uit de methode en schrijf je nu in

MESSCHERP staat voor je klaar als ondernemerscoach in Limburg

Dus, wil jij als ondernemer jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk gebied? Wil jij jouw uitdagingen aangaan en je doelen bereiken? Onze ondernemerscoach in Limburg gaat jou hierbij helpen aan de hand van een persoonlijk coachingstraject. Schrijf je wel op tijd in als je geïnteresseerd bent in deze vorm van ondernemers coaching in Limburg. Er is namelijk maar een beperkte beschikbaarheid voor het 1-op-1 coachingstraject. Wellicht heb je nog vragen over onze 1-op-1 coaching voor ondernemers. Neem in dat geval contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en staan klaar om een MESSCHERP plan op te stellen voor jouw persoonlijke coaching.