Teams & Groepen

Bij de Messcherp draait het allemaal om het mentaal en fysiek weerbaar maken van mensen. Wij werken voor elke onderneming (MKB en corporate) of organisatie (overheid en zorg) die in het kader van vitaliteit preventief of curatief de weerbaarheid van de mensen in de organisatie wil verbeteren.

Wij geloven dat ondernemingen en organisaties de beste performance leveren als de mensen in de organisatie gelukkig, gezond en sterk zijn.

Ons aanbod

Hoe maak je je bedrijf of organisatie messcherp? MAAK JE MENSEN MESSCHERP!

Natuurlijk wil elke onderneming en organisatie goed functioneren en daardoor goed presteren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Bij Messcherp zijn we ervan overtuigd dat je met een beetje inzicht en de juiste training al een heel eind komt.

teams & groepen

Teambuilding

teams & groepen

8 weken training

Teambuilding

De teambuilding workshop ‘Messcherp in 1 dag’ staat in het teken van weerbaarheid en bewustwording. Zowel van het individu als de groep. We gaan van onbewust – onbekwaam naar bewust – bekwaam, leren de basis rondom ademwerk en gaan met elkaar de uitdaging met het ijs aan.

Programma

Info

Waarom? Omdat jij en je teamleden dit nooit meer vergeten!

8 weken training

Voor een structureel betere weerbaarheid, gezondheid en meer geluksgevoel zul je dit net als fietsen moeten trainen. We gaan samen in een groep 8 weken aan de slag. Je leert geleidelijk ademwerk en koude training toepassen in je leven en gaat de voordelen daar al vanaf week 1 van ervaren.

Programma

Info

Waarom? Omdat je je elke dag zo geweldig wilt voelen!

Reviews

Onze klanten

Neem contact met mij op!

Wil jij ook een weerbare onderneming?

Maak kennis met Messcherp

Wil jij ook gezonde, gelukkige en sterke mensen in jouw organisatie? Mensen die mentaal en fysiek weerbaar zijn. Mensen die vitaal zijn en tegen een stootje kunnen. Mensen die goed kunnen samenwerken en kunnen omgaan met tegenslagen. En mensen die assertief zijn en daarmee maximale waarde willen toevoegen aan de organisatie. Neem contact met ons op!