Werken bij Messcherp

Vacature GZ-Psycholoog bij MESSCHERP

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn in de gezamenlijke doelstelling naar gelukkige, gezonde en sterke mensen in organisaties zijn wij per direct op zoek naar een GZ-Psycholoog.

Wij zijn op zoek naar een BIG geregistreerde GZ-Psycholoog die het leuk vindt om zelfstandig te werken en graag met zijn/haar kennis en kunde MESSCHERP wil versterken en wil meebouwen aan de organisatie.
Wij zijn een sterk groeiend bedrijf en in tal van branches actief. Dat betekent ook dat je affiniteit moet hebben met mensen uit het bedrijfsleven en overheidsorganisaties.

MESSCHERP heeft een geheel eigen denkwijze over hoe wij mensen in organisaties gelukkig, gezond en sterk kunnen houden. We werken zowel preventief als curatief.

Voor deze fulltime functie in dagdienst ontvang je een zeer ruime, boven marktconforme beloning.

Solliciteren

Lijkt het je een uitdaging om bij ons te komen werken?

Solliciteer dan direct door een mail te sturen aan sjoerd@messcherp.nl. Uiteraard voorzien van een CV en een korte motivatie. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te plannen.

Vragen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt. Wacht dan niet en bel Sjoerd Mooren op 06 46 21 36 62. Wij komen graag met je in contact.