Wim Hof Methode
Limburg

Een van de workshops die wij aanbieden is gebaseerd op de Wim Hof Methode. In Limburg, maar ook in de rest van de wereld, wordt de Wim Hof Methode steeds populairder. En dat is niet voor niets. Er zijn namelijk verschillende voordelen verbonden aan het toepassen van deze methode. Deze methode helpt mensen mentaal én fysiek weerbaarder te worden. Je leert comfortabel te worden met het oncomfortabele. En dat is nu net essentieel om goed te kunnen presteren in bijvoorbeeld je werk maar ook privé. Je leert onder andere beter omgaan met stress, beter omgaan met tegenslagen en je ontwikkelt meer rust en focus.

Wil je graag meer weten over de Wim Hof Methode en welke voordelen deze jou en je bedrijf kan opleveren? Lees dan snel verder en kom erachter hoe de Wim Hof Methode jouw leven in Limburg op een positieve manier kan beïnvloeden.

Wat houdt de Wim Hof Methode in?

De Wim Hof Methode in Limburg is een manier om je lichaam en geest in hun optimale, natuurlijke staat te brengen. De methode bestaat uit drie onderdelen: namelijk een speciale ademhalingstechniek, blootstelling aan kou (van een ijsbad in Limburg) en training van je mindset. Door het uitoefenen van deze methode zul je je zowel fysiek als mentaal sterker gaan voelen. Een Wim Hof workshop heeft namelijk een positieve werking op je gezondheid, o.a. omdat je er een beter functionerend immuunsysteem van krijgt, je je vaatsysteem traint en je een sterke mindset ontwikkelt. Ontdek meer over de Wim Hof Methode tijdens een cursus van MESSCHERP.

Iceman Wim Hof

De Wim Hof Methode is in Limburg in het leven geroepen door ‘Iceman’ Wim Hof. Wim Hof is in Sittard geboren, in 1959. Hij is vooral bekend omdat hij aan de hand van zijn mindset en gestelde doelen diverse kouderecords op zijn naam heeft staan. Zo heeft hij bijna twee uur lang doorgebracht in een ijsbad in Limburg. Ook heeft hij zonder water drinken een marathon gelopen in de woestijn en heeft hij in een korte broek de Mount Everest beklommen. Dit soort records heeft hij kunnen behalen door het combineren van verschillende ademhalingstechnieken en mindset-trainingen. Deze samenvoeging van technieken heet de Wim Hof Methode, die inmiddels niet alleen in Limburg, maar over de hele wereld wordt uitgeoefend.

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek

De drie pilaren van een Wim Hof workshop

In een Wim Hof Method Fundamentals workshop worden de volgende drie pilaren van de Wim Hof Methode behandeld:

Koude training in een ijsbad in Limburg

Een van de drie pijlers van de Wim Hof Methode in Limburg is koude training. Tijdens een ijsbad workshop word je blootgesteld aan kou, wat verschillende gezondheidsvoordelen kan hebben. Zo ontwikkel je door koude training een beter functionerend immuun- en vaatsysteem, kan de kwaliteit van je slaap verbeteren en versterk je je mentale weerbaarheid.

Ademhaling

De tweede pijler binnen een Wim Hof cursus is ademhaling. Hoewel wij als mensen altijd ademen, zijn we ons niet altijd bewust van de kracht van onze ademhaling. Door de gespecialiseerde ademhalingstechniek uit onze cursus van Wim Hof uit te oefenen, kun jij verschillende voordelen gaan ervaren. Deze ademhalingstechniek zorgt ervoor dat je meer energie krijgt, minder stress gaat ervaren en dat je immuunsysteem beter werkt.

Mindset/focus

De derde en laatste pijler binnen de workshop van de Wim Hof Methode is mindset en focus. Door je vastberadenheid en focus te trainen, wordt het gemakkelijker om doelstellingen in jouw leven te behalen. Tijdens onze Wim Hof ijsbad workshop krijg jij de juiste mindset-training, zodat jij jouw lichaam en geest meer kunt gaan verkennen en optimaliseren.

Maak kennis met Messcherp en beleef een onvergetelijke ervaring

Deelname aan een Wim Hof cursus

Door regelmatig je ademhaling en mindset te trainen en een ijsbad te nemen tijdens een Wim Hof workshop, kun jij dus verschillende voordelen gaan ervaren die zowel jouw privé- als werkleven positief kunnen beïnvloeden. Zo kan de Wim Hof Methode workshop bijdragen aan een sterker immuunsysteem en kan deze helpen om stress te verlagen en je focus juist te vergroten! Hierdoor ben je in staat heldere doelen te stellen en je beter te concentreren. Hierdoor wordt het eenvoudiger om doelen te bereiken en betere prestaties te leveren. Maar naast de mentale én fysieke kracht die de Wim Hof Methode in Limburg jou kan opleveren, is het vooral ook heel erg leuk om meer te leren over ademhalingstechnieken, mindset en het ijsbad te trotseren!

Haal het maximale uit de methode en schrijf je nu in

Ontdek meer over de Wim Hof Methode tijdens onze workshop

Wil je graag zelf ervaren wat de Wim Hof Methode in Limburg voor jou en je bedrijf kan betekenen? Boek dan nu een workshop bij één van de gecertificeerde trainers van MESSCHERP. Tijdens onze vier uur durende workshop gaan wij dieper in op de Wim Hof Methode in Limburg, leggen wij jou alles uit over het ontwikkelen van een messcherpe mindset, leer je goed te ademen én begeleiden wij jou op professionele wijze bij de kennismaking met het ijsbad in Limburg.