Welkom bij de
Messcherp Academy!

Bij de Messcherp Academy draait het allemaal om het mentaal en fysiek weerbaar maken van mensen. Wij werken voor elke onderneming (MKB en corporate) of organisatie (overheid en zorg) die in het kader van vitaliteit preventief of curatief de weerbaarheid van de mensen in de organisatie wil verbeteren.

Wij geloven dat ondernemingen en organisaties de beste performance leveren als de mensen in de organisatie gelukkig, gezond en sterk zijn.

Er is nog veel meer te vertellen, maar wat is er nou leuker dan er zelf mee aan de slag te gaan? Bekijk het aanbod, maak een keuze en boek!

Ons aanbod

Messcherp Academy biedt op dit moment drie modules aan. Daarnaast is het mogelijk om op basis van jouw specifieke wensen een passend aanbod maken.

Traject

Onderneem Messcherp

Workshop

Messcherp in 1 dag

Training

Blijf Messcherp

Groepsactiviteit

Messcherp Maatwerk

Traject

Onderneem Messcherp

De module Onderneem Messcherp is een persoonlijk en confronterend 1-op-1 coachingstraject van 8 weken. Dit traject is uitsluitend bedoeld voor ondernemers en executives die even vastlopen of zichzelf op persoonlijk vlak willen ontwikkelen. Vanwege de intensiteit van dit traject is er maar beperkte beschikbaarheid.

Werkwijze

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Workshop

Messcherp in 1 dag

Wil je een keer kennismaken met een ijsbad? Wil je leren hoe je weerbaar kunt worden door een ijsbad te nemen? En wil je weten wat een juiste ademhaling voor jou kan betekenen? Doe dan mee met de workshop Messcherp in 1 dag.

Deze workshop is gebaseerd op de Wim Hof Methode en is ook een officiële Wim Hof Fundamentals training. Dat betekent dat deze workshop wordt gegeven door uitsluitend gecertificeerde Wim Hof Method Instructeurs.

Programma

Info

Wil je graag een workshop boeken voor een groep? Vraag dan een offerte aan.

Maak kennis met Messcherp en beleef een onvergetelijke ervaring

Training

Blijf Messcherp

Heb jij de workshop Messcherp in 1 dag of het traject Onderneem Messcherp gevolgd en wil je het maximale uit de methode halen? Doe mee met onze wekelijkse trainingen!

Elke week volg jij een training van één uur waarin ademhaling en ijsbad centraal staan. Dit is dé stok achter de deur om door te gaan met de methode die jou fysiek en mentaal weerbaar heeft gemaakt. Hierdoor blijf jij messcherp!

Info

Let op: het is van belang dat je eerst hebt deelgenomen aan de workshop Messcherp in 1 dag of (bezig bent met) het traject Onderneem Messcherp.

Haal het maximale uit de methode en schrijf je nu in

Groepsactiviteit

Messcherp Maatwerk

Heb je specifieke wensen? Wil je graag een workshop als teambuildingactiviteit afgestemd op jouw organisatie, onderneming of vriendengroep? Wil je dit op jouw eigen locatie, bij ons of op een externe locatie? En wil je er ontbijt, lunch, diner of een borrel bij? Of allemaal? Vraag een Messcherp Maatwerk offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw wensen te bespreken. Ons uitgangspunt is simpel: we regelen het voor je!

Neem contact met mij op!

Wil jij ook een weerbare onderneming?

Maak kennis met Messcherp

Ben jij die ondernemer die al zijn inspiratie heeft omgezet in een groeiend bedrijf met een behoorlijke omzet? Die verder wil, maar niet weet welke stappen hij moet zetten? Begin dan met het bouwen van het juiste fundament.