Weerbaarheid
voor ondernemingen

Wij geloven in gelukkige, gezonde en sterke mensen in de organisatie.

Met Messcherp wil ik écht toevoegen aan het leven van mensen! Er is te veel verzuim, verloop, uitval, burn-out, angst en stress op de werkvloer. Teveel mensen zijn onvoldoende mentaal en fysiek weerbaar en gelukkig op de werkvloer. Dat tij moeten we keren. En dat kan. Met de juiste tools. Bij Messcherp hebben we er een aantal hele krachtige. We leren mensen hoe sterk hun Mindset is. En hoe sterk deze dus bepaalt hoe je denkt, hoe je je voelt en de acties die daar vervolgens uit voortvloeien. En als je dan altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. Simpel.

De kunst is het om mensen te leren hoe je die Mindset kunt beïnvloeden. En dus dat een vervelende situatie niet hoeft te bepalen dat je je ook zo voelt en ernaar handelt. En dat je dus de kracht hebt om een bewuste (andere) keuze te maken. Wij maken mensen bewust en hopelijk ook een beetje gezonder en gelukkiger.

Sjoerd | Founder

Weerbare mensen maken weerbare ondernemingen

Alleen vanuit een krachtige kern kan een onderneming weerstand bieden tegen invloeden van buitenaf. Dat begint bij de mensen in de organisatie. Daarom geloven wij dat bedrijven en organisaties bloeien doordat zij gelukkige, gezonde en sterke mensen in de organisatie hebben. Mensen die mentaal en fysiek weerbaar zijn. Mensen die vitaal zijn en tegen een stootje kunnen. Mensen die goed kunnen samenwerken en kunnen omgaan met tegenslagen. En mensen die assertief zijn en daarmee maximale waarde willen toevoegen aan de organisatie.

Ons team

Founder & coach

Sjoerd Mooren

Na zijn Burn-out in 2018 wist Sjoerd dat het anders moest. “Nooit gedacht dat mij dit zou overkomen want ik ben normaal heel positief ingesteld en resultaat gedreven en nu loop ik toch helemaal vast”.

Temidden van zijn Burn-out periode kwam hij in aanraking met adem -en koude training vanuit de Wim Hof Methode. Dit heeft hem dermate geholpen dat hij vastbesloten was om zijn inzichten te delen met andere mensen. Zeker omdat Sjoerd zag dat er in het bedrijfsleven veel uitval bij medewerkers is door o.a. stress, werkdruk, angst, etc.

Daarom richtte Sjoerd in april 2020 Messcherp op. Het doel van Messcherp is om mensen bewust te maken van hun mindset en hen deze mindset te leren beïnvloeden door middel van ademwerk, koude -en mindset training.

Trainer

Job Schoenmaeckers

Job is een echte thrillseeker. Sport en gezondheid is voor hem niet iets wat je zomaar doet. Je haalt het maximale eruit. Job lééft gezondheid en is heel graag in de natuur. Daar vindt hij rust, maar zoekt hij met extreme sporten ook de actie op. In zijn trainingen en workshops vindt Job een persoonlijke aanpak zeer belangrijk. Er is niet één ‘juiste’ manier. Zijn doel is mensen helpen om veranderingen in hun leefpatronen te integreren in hun dagelijks leven.

Adviseur en ondersteuner

Julie de Ree

Julie is een onmisbare kracht in Messcherp. Zij adviseert en ondersteunt Sjoerd bij het maken van keuzes binnen de organisatie. Zeker in deze fase van sterke groei is het essentieel dat de juiste stappen worden gezet. Of het nou gaat om de implementatie van een nieuw softwaresysteem of het mee organiseren van een klantevent of lunch.  Ook denkt Julie mee op strategisch vlak en zorgt ze ervoor dat de juridische zaken zijn geregeld. Dit doet zij onder andere vanuit haar ervaring als advocaat en bedrijfsjurist waarbij zij met name bedrijven en organisaties adviseert.

Een messcherpe onderneming?

Bekijk hieronder ons aanbod

Natuurlijk wil elke onderneming en organisatie goed functioneren en daardoor goed presteren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij Messcherp zijn we ervan overtuigd dat je met een beetje inzicht en de juiste training al een heel eind komt.

Soms wil je 1 op 1 op een onderwerp doorpakken. Bij Messcherp pakken we dat nét even anders aan. We maken voor jou een traject op maat!

Neem contact met mij op!

Wil jij ook een weerbare onderneming?

Maak kennis met Messcherp

Wil jij ook gezonde, gelukkige en sterke mensen in jouw organisatie? Mensen die mentaal en fysiek weerbaar zijn. Mensen die vitaal zijn en tegen een stootje kunnen. Mensen die goed kunnen samenwerken en kunnen omgaan met tegenslagen. En mensen die assertief zijn en daarmee maximale waarde willen toevoegen aan de organisatie. Neem contact met ons op!