Bedrijfstrainingen
Limburg

MESSCHERP verzorgt bedrijfstrainingen in Limburg, maar ook bedrijfstrainingen in de rest van Nederland. Onze bedrijfstrainingen zijn vooral gericht op het mentaal en fysiek weerbaar maken van mensen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat bedrijven de beste performance leveren wanneer de mensen in de organisatie gelukkig, gezond en sterk zijn. Via onze bedrijfstrainingen in Limburg geven we jouw medewerkers op zowel fysiek als mentaal vlak meer inzichten en helpen hen weerbaarder te worden.

Ben je benieuwd naar hoe wij dit aanpakken? Hieronder lees je meer over hoe wij bedrijfstrainingen in Limburg voor jouw organisatie kunnen invullen.

Via bedrijfstrainingen weerbaarheid en vitaliteit verbeteren

De bedrijfstrainingen van MESSCHERP zijn vooral gefocust op het vergroten van de weerbaarheid van de medewerkers, zowel op mentaal als fysiek vlak.

Mentaal weerbaar betekent dat je om kunt gaan met tegenslagen. Dat je hebt geleerd om comfortabel te zijn met het oncomfortabele. Dat je om kunt gaan met stress en druk. En dat je bewust kiest voor actie en voor rustmomenten.

Fysiek weerbaar betekent dat je gezond en vitaal bent. Dat je een goed werkend immuun- en vaatsysteem hebt en dat je je niet alleen sterk voelt maar dat ook fysiek bent.

MESSCHERP maakt met de MESSCHERP Academy mensen vitaal door het aanbieden van  bedrijfstrainingen en workshops. Allen met focus op ademwerk, ontwikkeling van een sterke mindset en koude training!

MESSCHERP in 1 dag

Een voorbeeld van een bedrijfstraining in Limburg is onze workshop ‘MESSCHERP in 1 dag’. Tijdens deze workshop maak je kennis met de Wim Hof Methode en ontdek je de kracht van het ijsbad. Je leert tijdens deze workshop om rustig te blijven in een uitdagende situatie en om dus comfortabel te worden met het oncomfortabele. Deze training wordt uitsluitend gegeven door een van onze gecertificeerde Wim Hof Method Instructeurs. Zo garanderen we de effectiviteit, maar ook de veiligheid van de workshop. De instructeurs helpen jou om de juiste ademhaling en mindset te gebruiken, meer kracht te ervaren en nieuwe inzichten te krijgen. Ben je benieuwd wat deze bedrijfstraining in Limburg kan betekenen voor jou en jouw bedrijf? Neem dan gelijk contact met ons op en boek de workshop MESSCHERP in 1 dag voor jouw hele team!

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Blijf MESSCHERP

Iedereen die wil groeien, zal zich moeten blijven ontwikkelen. De workshop Messcherp in 1 dag is een eenmalige kennismaking met ademwerk, ontwikkeling van een sterke mindset en koude training. Echter wil je nu blijvend gelukkiger, gezonder en sterker worden. Dan bieden we bij MESSCHERP de bedrijfstraining ‘Blijf MESSCHERP’ aan.

Elke medewerker krijgt gedurende een periode van 3, 6 of 12 maanden wekelijks een training van 1 uur met focus op ademwerk, mindset en koude training. Met deze training word je echt weerbaar en vitaal, leer je veel over jezelf en ontwikkel je een sterke mindset! Omdat medewerkers door deze training letterlijk MESSCHERP worden draagt dit zeer sterk bij aan de weerbaarheid van de onderneming waar deze medewerkers werken! Het resultaat is gelukkige, gezonde en sterke medewerkers die een lager ziekteverzuim, lager verloop en verhoogde productiviteit laten zien.

Maak kennis met Messcherp en beleef een onvergetelijke ervaring

MESSCHERP Maatwerk

Bij MESSCHERP bieden we verschillende soorten bedrijfstrainingen in Limburg aan. Maar naast de eerdergenoemde workshops en trainingen kun je bij ons ook terecht voor bedrijfstrainingen als teambuilding activiteit op maat gemaakt. Mocht je interesse hebben in een teambuilding workshop op maat met als focus mentale en fysieke weerbaarheid, neem dan direct contact met ons op.

Teambuilding workshop

Wil jij bijvoorbeeld dat jouw werknemers elkaar op een dieper niveau leren kennen en begrijpen, zodat de onderlinge band en het vertrouwen tussen hen versterkt? Dat jouw medewerkers zich fijner, veiliger én zelfverzekerder voelen binnen het team en zich meer verbonden voelen met jouw bedrijf? En dat de communicatie en samenwerking tussen jouw werknemers beter wordt? Boek dan een teambuilding workshop!

Haal het maximale uit de workshop en schrijf je nu in

Bedrijfstraining in Limburg plannen

Ben je na het lezen hoe wij bedrijfstrainingen in Limburg inzetten om je medewerkers gelukkig, gezond en sterk te maken enthousiast geworden over onze manier van werken?

Neem dan telefonisch contact met ons op. Samen bespreken we de verschillende mogelijkheden voor jouw bedrijfstraining in Limburg.